Deze Nerf Rival schiet veel harder dan je denkt

Nerf guns zijn best wel cool, maar eigenlijk toch net niet cool genoeg. Dus je kunt ze automatiseren. Of je gaat voor de nieuwste variant de Rival. Die schiet namelijk harder.

De Nerf Rival schiet schuimballetjes met een vaartje van 120 kilometer per uur. Dat is weer wat nieuws, omdat de pijltjes toch wat kinderachtig gevonden worden. Nerf vond het nodig om een iets volwassener markt aan te spreken die onder de paintballmarkt zit. Vandaar dat de schuimrubber pijltjes zijn vervangen door schuimrubberen balletjes. Op de balletjes zitten dimples (kuiltjes) net als op golfballen, daardoor is de stabiliteit tijdens het vliegen verbeterd, waardoor je dus preciezer kunt richten.

Ook handig is de snellaadmethode. Eigenlijk is die ook afgekeken van de golfbaan, je stapelt de balletjes net als met een clicka in het magazijn.

Er zijn zijn twee modellen in de Rivalserie. Ten eerste de Nerf Rival Zeus MXV-1200 die heeft een gemotoriseerd laad en locksysteem waardoor je dus volautomatisch kunt schieten. Na twaalf balletjes is het wel tijd voor een nieuw magazijn. De goedkopere variant is de Apollo XV-700 die maar zeven balletje in het magazijn heeft en die handmatig geladen moet worden. Daarnaast kan je er ook een masker bij krijgen om je gezicht te beschermen tegen de projectielen.

Dit moet haast wel het ideale middel zijn om elke vergadering te winnen.

[gv data=”JBZbbaJWxvE”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën