Deze nieuwe Chromecast-feature voor Chrome is handig

De browser van de zoekgigant krijgt een fijne nieuwe feature.

Bezitters van een Chromecast kunnen een klein dansje doen. Google komt met een update waardoor je media via de browser kunt doorsturen naar de Chromecast. Voorheen was dit ook mogelijk, maar dit moest via een externe extensie wat de feature wat omslachtig maakte. No more gedoe dus.

Je kunt gelijk gebruik maken van de nieuwe functie mits je de laatste update voor Chrome binnenvist. Deze wordt in de komende weken in fases uitgerold. Content vanaf je PC naar een groot scherm sturen was niet eerder zo makkelijk. De nieuwe feature is terug te vinden via het algemene menu van Chrome (de drie puntjes) en vervolgens klik je op Cast.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën