Deze nieuwe WhatsApp-functie gaat komen

Dit maakt het zoeken in de app makkelijker.

Grote kans dat je al jaren gebruik maakt van WhatsApp. Als je al die jaren tot op de dag van vandaag gebruik maakt van de backup-functie, dan heb je ongetwijfeld inmiddels een indrukwekkend archief aan tekst opgebouwd. En wat te denken van randzaken zoals foto’s, video’s, GIFs en documenten.

Stel dat je nu naar iets heel specifieks op zoek bent. Niet alleen tekst, want dat is tamelijk eenvoudig te vinden, maar foto’s of verzonden documenten? Nu is daar nog geen aparte zoekfeature voor, maar de makers van de populaire berichtendienst werken aan een dergelijke functie, aldus WABetaInfo.

Door middel van een geavanceerde zoekfunctie gaat het mogelijk zijn om te filteren op foto’s en documenten. Ook audioberichten, video’s, GIFjes of links kunnen zo makkelijker gevonden worden. Een welkome feature die nu geregeld voor irritaties kan zorgen. De functie is nu nog onderdeel van testversies van WhatsApp. Verwacht echter in de nabije toekomst een uitrol voor Android en/of iOS.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën