Deze populaire HBO-serie krijgt een nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans.

Seizoen twee ligt voor de meeste kijkers nog vers op het geheugen. Sterker nog, er bestaat een kans dat je momenteel het tweede seizoen aan het kijken bent. HBO bracht namelijk Westworld 2 enkele weken geleden uit.

Het televisienetwerk hield het nog even onder de duim, maar komt nu met het nieuws dat er ook een derde seizoen gaat komen. Via sociale media werd het nieuws uit de doeken gedaan. Heel vreemd is de komst van een derde seizoen niet. Westworld behoort tot een van de populairste series in het HBO-gamma.

Hou er wel rekening mee dat het even kan gaan duren voordat seizoen drie het licht ziet. Tussen het eerste en tweede seizoen zat zo’n anderhalf jaar. Met die periode in gedachte kan het zeker tot eind 2019 duren voordat Westworld 3 te zien is op HBO. Meer informatie over het tweede seizoen check je HIER. Een recap van het eerste seizoen lees je DAAR.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën