Deze screenprotector is een must voor je iPhone 6 Plus

Een idee op Kickstarter kan soms uitlopen op een megasucces. Zo ook voor deze screenprotector die meer dan 1000% aan investeringen ophaalde dan oorspronkelijk nodig was.

Haloband Inc. uit San Francisco had het idee om een smart-screenprotector te ontwikkelen en startte een project op Kickstarter met het oog op 20.000 dollar aan investeringen. Binnen no-time trok dit project de aandacht en momenteel staat de teller op een indrukwekkende 200.000 dollar. Wat maakt dat deze screenprotector zo’n succes is?

Een iPhone 6 Plus is groot, en Apple kwam met reachability als oplossing om de telefoon met 1 hand te blijven bedienen. Dikke stront. Want bijna niemand maakt gebruik van deze mogelijkheid en dus komt Haloband met de Halo Back. Deze screenprotector plak je over het scherm van de 6 Plus en maakt een onzichtbare ‘ga terug’ knop naast de home button. Een functie die Apple eigenlijk standaard al had moeten integreren.

Het project loopt dus voorspoedig en de eerste smart-screenprotectors gaan in augustus de deur uit. Voor zo’n 50 dollar kun je de Halo Back zelf bestellen. Een filmpje hoe dit product precies werkt bekijk je hieronder!

[gv data=”wQhKL2a1_Lk”][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën