Schiet tussen de rotsen met deze razendsnelle speedboat

Als je speedboten nog niet snel genoeg vond, moet je de Skipper Canyon Jet eens proberen.

Deze blauwe snelheidsduivel scheert rond over rivieren in Nieuw-Zeeland, en bereikt enorm hoge snelheden. Dit komt door de speciale Chevrolet v8 motor, die op vliegtuigbrandstof loopt. De Hamilton jet 212 pompt vervolgens 25.000 liter water per minuut. Als je een speciale route langs de rotsen van Nieuw-Zeeland aflegt, behaalt de Skipper Canyon Jet met gemak snelheden van 80 kilometer per uur.

Wendbaar
De boot is ondanks de hoge snelheid enorm wendbaar, en kan (zoals je hieronder kunt zien) heel gemakkelijk 360 graden draaien. Als je van plan bent om Nieuw-Zeeland in de nabije toekomst te bezoeken, zorg er dan voor dat je dit boottochtje niet overslaat.

[gv data=”mv0Q2I5-Ifs”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën