Deze sticker jaagt bumperklevers stuipen op het lijf

Ook zo’n hekel aan die eikels die met groot licht je duidelijk proberen te maken dat ze er voorbij willen?

Met deze sticker op je achterruit, bezorg je die opgeschoten druktemakers de schrik van hun leven! Als de bumperklever seint met z’n groot licht, verschijnen er horrorafbeeldingen op de achterruit. Denk aan bloederige meisjes of andere ellendige afbeeldingen.

Of de stickers legaal zijn, is niet helemaal duidelijk. In Peking kun je wel een boete krijgen als de stickers je zo aan het schrikken maken dat je een ongeluk veroorzaakt. Mocht je zelf zo’n sticker willen bestellen, kun je het hier proberen. Let op, dit is een Chinese website.

Volgens een eerder bericht rijden de meest notoire bumperklevers in een zwarte BMW. Mocht je graag bumperkleven, dan is deze game misschien iets voor jou. En als je de smaak van horror te pakken hebt, check dan deze lijst van horrorfilms op Netflix.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën