Deze telefoon heeft Obama

Bijgewerkt op:

Het wás ooit een BlackBerry, maar nu…

…niet meer, zo liet hij doorschemeren tijdens een bezoek aan Late Night with Jimmy Fallon. Welke het dan nu is zei hij niet, maar Sammobile denkt te weten dat het een Galaxy S4 moet zijn.

Maar dan niet zomaar één: Obama gebruikt waarschijnlijk een zogenaamde geharde versie. De S4 is namelijk het enige toestel dat is goedgekeurd door het Defense Information Systems Agency. De speciale S4 heeft vele lagen aan extra veiligheid ingebouwd.

Op de telefoon van Obama is toegang tot apps en de camera beperkt. Er kan met het toestel ook niet gebeld worden, er kan geen muziek worden afgespeeld en er kan niet mee worden gesmst. Waar je hem dan wel voor gebruikt? De VoIP-functie, dus bellen via internet.

[gv data=”aMcKi1TS2Zs “][/gv]

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën