Dit Apple-product krijgt een upgrade in Q1 2019

Er komen nieuwe AirPods aan, maar ze zijn niet zo nieuwe als je zou hopen.

Apple vernieuwt zijn accessoires doorgaans eens in de zoveel jaar en in 2019 zijn de AirPods aan de beurt. In het eerste kwartaal van 2019 staat er een upgrade klaar en in 2020 volgt er een grondig redesign, zo meldt 9to5Mac. Analist Ming-Chi Kuo verwacht dat de vraag naar bluetooth-earphones alleen maar toe zal nemen, dus in dat opzicht zit Apple goed.

Er gaan al sinds de zomer geruchten over nieuwe AirPods, maar de afgelopen maanden zagen we geen tastbaar product. De nieuwe variant zou draadloos op te laden zijn, maar het is nog niet bekend wat er verder voor wijzigingen aan gaan komen. Volgens Kuo zouden de bluetooth-specs verbeterd worden en krijgt de case een vernieuwd scharnier.

Wellicht interessanter: er zou in 2019 ook een uitgebreider model aankomen die waterdicht is en over noise cancelling beschikt. Dat is een upgrade waar Apple ongetwijfeld mee gaat scoren, want de huidige AirPods laten nogal wat omgevingsgeluid door.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën