Dit gaat de nieuwe BlackBerry Priv kosten

De officiële specificaties zijn er en BlackBerry heeft het toestel een prijskaartje gegeven.

BlackBerry lanceerde zijn Priv als pre-order op de officiële website van het bedrijf. Lanceerde. Want inmiddels is de Android-telefoon alweer verdwenen uit de online webshop. Doesn’t matter. Had Priv.

Want hierdoor werd bekend dat het toestel een prijskaartje krijgt van 750 dollar. Hiermee zijn ook alle specs bekend, die overeenkomen met de eerdere geruchten. De telefoon is 5.4-inch groot bij een resolutie van 2560×1440. Aan boord zit een Qualcomm Snapdragon 808 processor, 3GB RAM geheugen en 32GB intern geheugen. Dit is uit te breiden tot 2TB met een SD-kaartje. De camera aan de achterkant telt 18-megapixels en aan de voorzijde een 2MP variant. De batterij heeft een capaciteit van 3410mAh en het toestel beschikt over 802.11ac WiFi.

De planning was dat pre-orders op 16 november de deur uitgingen bij de telefoongigant. of het bedrijf nog steeds die datum aanhoudt is niet duidelijk.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën