Dit gave steampunk-horloge lost het batterijprobleem op

Laat je smartwatches nog even links liggen omdat de batterijen niet goed genoeg zijn? Met dit horloge vervang je ze in een handomdraai.

Als dit horloge ermee ophoudt, hoef je alleen een nieuwe AA batterij in de bovenkant te stoppen om hem te voorzien van nieuwe energie.

Retro-design
John De Cristofaro ontwierp de ChronodeVFD met een fluoriserend display uit de jaren 80, en deed er verder weinig aan om de circuits en draadjes te verbergen, zo schrijft hij op zijn blog. Dat resulteert in een design dat niet misstaat om de pols van de doorsnee nerd.

Snel leeg
Het enige probleem? Omdat de ChronodeVFD dergelijke oude techniek gebruikt, heeft hij na zes tot tien uur alweer een nieuwe AA nodig. Een dagje op pad zonder een pakje AA-batterijen is er dus niet bij, al kun je ze gelukkig wel gemakkelijk vervangen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën