Dit gebeurt er allemaal met je bagage op vliegvelden

Bijgewerkt op:

Nog even je ruimbagage inchecken en je kunt gaan boarden. Hoe verloopt de reis eigenlijk voor je bagage? We verzamelden wat videos.

Die kapotte rits of deuk in je koffer kan je mogelijk wijten aan die aanbieding van dat goedkopere koffermerk. Of er wordt gewoon bruut asociaal met je bagage omgegaan? Verschillende video’s op internet laten zien dat zowel mensen als machines niet altijd even netjes omgaan met jouw spullen. Recent dook deze video op van twee gasten die bagage met geen enkel beleid op de band gooien. Zero fucks given.

[gv data=”g02AYJIDAd0″][/gv]

Deze machine gaat ook keurig om met de bagage en schuift de koffers zachtjes op de andere band. Check die lucky bastard op 00:30 die de martelgang ontspringt.

[gv data=”9MZqiE3yGlQ”][/gv]

Dan is er nog eentje in de categorie “just checking the stuff” op het Fiumicino vliegveld in Rome. Medewerkers van het vliegveld openen de bagage van reizigers opzoek naar waardevolle spullen om te jatten. Ze werden opgenomen door de bewakingscamera’s: 29 medewerkers werden gearresteerd.

[gv data=”k97_FVdA2E0″][/gv]

Ons advies: Check altijd even je koffer nadat je deze van de band haalt of er geen gekke krassen of beschadigingen opzitten. Een duurdere koffer met bijvoorbeeld een codeslot is altijd mooi meegenomen, maar biedt ook geen garantie. Bewaar breekbare spullen voor zover mogelijk altijd in je handbagage. Meer vliegende koffers vind je hier en hier.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën