Video: dit gebeurt er als je iPhones als remblokken gebruikt

Drie keer raden hoe vaak je deze remblokken moet vervangen.

Elke dag ontvangen wij bij Apparata talloze e-mails van lezers met vragen over het gebruik van smartphones als remblokken. “Welke iPhone is het meest geschikt als remblok voor een Porsche 911 uit 2002?”, schrijven jullie dan bijvoorbeeld. “Kun je met een iPhone 4S een auto stoppen die 100km/u rijdt?” is ook populair, evenals “Kan ik hem daarna nog wel gebruiken, of komen er krassen op het scherm?”.

En steeds is het antwoord hetzelfde: we weten het gewoonweg niet. We hebben het veel te druk om dat te gaan testen en eerlijk gezegd interesseert het ons ook niet zo veel.

Gelukkig stuitten wij vandaag per toeval op een filmpje van iemand met én een Porsche én twee blijkbaar overtallige iPhone 4’s én een brein dat net zo ziek is als dat van jullie. Komt dat even goed uit.

[gv data=”U9vO30n_Hq0″][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën