Dit is de eerste gamelaptop met mechanische toetsen

Mechanische toetsen moeten volgens MSI een groot verschil gaan maken voor professionele gamers.

De 18 inch gaminglaptop GT80 van MSI heeft een speciaal toetsenbord van fabrikant Cherry, die zich hierdoor moet onderscheiden van andere populaire gaminglaptops. De toetsen op dit toetsenbord zitten vijf keer hoger dan die van normale laptops, wat voor flink wat meer feedback moet zorgen tijdens het gamen.

Hoge toetsen
Met een hoogte van 27 mm (terwijl ze normaal 5 mm hoog zijn), heb je in ieder geval een flink eind om naar beneden te duwen. Onder de toetsen zitten veren van roestvrij staal verstopt, zodat ze ook na langdurige gamesessies blijven functioneren.

Verder houdt MSI haar kaken stijf op elkaar wat betreft de GT80. Zo is er nog geen verschijningsdatum of prijs bekendgemaakt, en ontbreken ook de andere specificaties. Wel laat het bedrijf weten dat de laptop dunner en lichter is dan andere laptops die ook een 18-inch display hebben. De GT80 ziet er in ieder geval mooi uit, al hadden ze wat ons betreft die enorme draak aan de binnenkant best achterwege kunnen laten.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën