Dit is de grootste gebogen 4K-monitor op de markt

Wordt televisie kijken toch weer leuk…

De laatste tijd komen er steeds meer gebogen schermen op de markt. Philips Monitors, van merklicentiepartner MMD, besloot er nog een schepje boven op te doen en presenteert een 40 inch gebogen 4K-monitor

De BDM4037UW beschikt over Ultra Wide Color Technology, dat zorgt voor een breder kleurenspectrum en een levensecht beeld. Waar ‘normale’ monitoren een NTSC-waarde hebben van 72%, beschikt deze monitor over een NTSC-waarde van 85. Dit sluit beter aan bij de kleuren die gebruikers kunnen zien.

Verder heeft het een krachtige paneel waardoor je ultra scherp beeld krijgt met een 4K UHD-resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Verder kunnen gebruikers vier schermen op één scherm bekijken. Dit is dus heel handig als je allemaal wat anders wil zien. Het scherm kan op twee manieren worden ingedeeld.

Via Picture-by-Picture, dat heel handig is in controleruimten of om meerdere apparaten zoals laptops naast elkaar te laten zien. Zo kan er ook productiever gewerkt worden.

Bij de tweede modus, Picture-in-Picture, wordt het scherm opgedeeld in meerdere vlakken. Hierdoor kun je dus in een klein venster een nieuwsfeed laten lopen terwijl er op de rest van het scherm gewerkt wordt.

Om flikkeringen en vermoeidheid aan de ogen te voorkomen – iets waar sommige gebruikers last van kunnen krijgen bij schermen met LED-achtergrondverlichting – is de monitor uitgerust met Philips Flicker-Free Technology.

De monitor beschikt daarnaast over onder andere een HDMI input en 4 keer een USB 3.0 aansluiting, waarvan 1 snel ladend.

Je kunt de nieuwe Philips BDM4037UW monitor kopen in de winkel voor €749.

Vind je dit al duur? Check dan de duurste televisies bij bol.com!

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën