Dit is de grootste iPhone-speaker ter wereld

Speakers die 1,7 meter breed zijn, zijn awesome. Punt.

Deze WOS 2.0 (Wall of Sound) is de opvolger van de in 2011 uitgebrachte WOS iPod-dock en komt nu met 16 speakers extra. Zoals gezegd is de breedte 1,7 meter en is hij 1 meter hoog. Het is niet alleen de krachtigste iPhone-speaker ter wereld, met 178 kilogram ook meteen bijna de zwaarste.

De WOS 2.0 beschikt over vier subwoofers, 44 speakers en een totaalvermogen van 8.000 Watt. Via een speciale app is de equalizer te regelen en muziek draadloos via bluetooth te versturen (Spotify-intergratie inbegrepen). Natuurlijk komt dit muziekgeweld wel tegen een prijs: het in Zweden met de hand gemaakte apparaat kost zo’n 5.000 euro. Een flinke investering om je buren met 130 decibel te kunnen lastig vallen.

UPDATE: Wacht, hij is toch niet de zwaarste. Dat is de iNuke Boom.

[lg_folder folder=”0_Divers/WOS_20/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën