Dit is de Motorla Razr in het goud!

Franke Koornneef

Een nieuwe kleur voor de bijzondere smartphone.

Terug van weggeweest is de nieuwe Motorola Razr. Je was helemaal het mannetje met deze kleptelefoon in 2004. De telefoon is teruggekeerd als smartphone en werd in eerste instantie gepresenteerd in het zwart. Nu is bekend geworden dat het toestel met nog een kleur beschikbaar komt.

Aanschouw. Dit is de Motorola Razr in de nieuwe kleur Blush Gold. De nieuwe kleur is verkrijgbaar vanaf de lente. Meer informatie is op dit moment nog niet bekend over de Razr in deze tint. Het is bijvoorbeeld onduidelijk of je ook meer moet lappen voor de Blush Gold-uitvoering. Gok van niet, want de Razr is met 1.599 euro nu niet bepaald voordelig te noemen.

De vraag is of we de nieuwe Razr überhaupt veel gaan zien. Het antwoord lijkt nee. Mensen die 1.300 euro voor een iPhone neerleggen gaan niet opeens 1.599 euro voor een stukje nostalgie betalen. Ook al is het een zeldzame smartphone met een flexibel scherm. Toegegeven: de nieuwe kleur Blush Gold staat de Razr erg goed.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën