Dit is de nieuwste Samsung Galaxy smartphone

De smartphone kost maar 259 euro. Wat krijg je voor dat geld?

Naast een reeks high-end smartphones heeft Samsung ook een complete reeks aan budget smartphones onder het Galaxy-label. In die laatste categorie voegt de Zuid-Koreaanse techgigant vandaag de nieuwe Galaxy XCover 4s toe.

De naam slaat op de toepassing van deze smartphone. De Galaxy XCover 4s is een toestel die wel tegen een stootje kan. Het materiaal dat Samsung gebruikt heeft voor de smartphone is robuust van kwaliteit. Een keertje het ding uit je handen laten kletteren moet dus geen probleem zijn. Niet te vaak doen natuurlijk, je smartphone zal er niet beter van worden. Samsung mikt op mensen die fysiek werk doen of veel sporten en dus een smartphone nodig hebben die een klap kan opvangen.

De Galaxy XCover 4s komt met een Octa 1.6 GHz processor en 32 GB opslagruimte. Dat laatste betekent twee keer zoveel opslagruimte als zijn voorganger. Is dit niet voldoende dan is het geheugen ook nog uit te breiden. Aan de achterkant zit een 16 MP camera. De Galaxy XCover 4s beschikt over een officiële IP68-certificatie. Dit betekent dat de smartphone stof- en waterbestendig is. Samsung lanceert de Galaxy XCover 4s met Android Pie.

Vanaf eind juni ligt de Galaxy XCover 4s in de (digitale) winkel. De smartphone kost 259 euro.

Lees ook: dit is Samsungs nieuwste 1080p gamemonitor

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën