Dit is de OPPO Find X Automobili Lamborghini

Het toestel is de start van een nieuwe samenwerking.

Lamborghini en smartphonemaker OPPO slaan de handen ineen met een partnerschap, zo kondigden beide partijen aan tijdens een bijeenkomst in het Louvre. Het eerste product dat de samenwerking kenmerkt is de OPPO Find X Automobili Lamborghini Special Edition.

Het is de eerste smartphone die beide partijen samen hebben ontwikkeld. Hier blijft het niet bij, want OPPO en Lamborghini hebben laten weten dat er meerdere producten uit dit partnerschap zullen voortkomen.

Het speciale toestel heeft iets unieks, want volgens OPPO is dit de eerste smartphone met SuperVOOC flash charge. Met deze technologie is een maximale laadkracht van 50W mogelijk. Dit betekent dat de smartphone in maximaal 35 minuten volledig kan worden opgeladen. De verpakking en de accessoires van de smartphone komen in dezelfde oranje en zwarte kleuren als de auto’s van Lamborghini.

De OPPO Find X heeft een Snapdragon 845 processor van Qualcomm, 8 GB werkgeheugen en een dubbele achtercamera van 20- en 16-megapixel. De speciale Lambo-editie weet zich te onderscheiden met de snellere laadtechniek en 512 GB opslag, dubbel zoveel in vergelijking met het reguliere model. Daar staat wel een stevige prijs tegenover. Waar de OPPO Find X een adviesprijs van 1.000 euro kent, kost de OPPO Find X Automobili Lamborghini 1.699 euro.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën