Dit is de Samsung Galaxy S5

Althans, als we Sonny Dickson mogen geloven. Een bron die wel vaker interessante scoops heeft.

Dickson heeft, naar eigen zeggen, deze rendering ontvangen die precies laat zien hoe de opvolger van de Galaxy S4 eruit gaat zien. Ideaal is ook dat de vermeende afmetingen van deze nieuwe telefoon erbij gezet zijn.

Als we de afmetingen vergelijken met die van de GS4 dan valt op dat de GS5 iets langer, breder en dikker wordt. Wel lijkt de bezel, rand om het scherm, iets smaller te zijn geworden. (via: sonnydickson.com)

Aan de achterkant spotten we onder het vierkant gat voor de camera nog een andere opening. Dit zou kunnen zijn voor de flitser, maar ook wellicht voor een vingerafdrukscanner.

Vandaag verstuurde ook nog onderstaande teaser de wereld in. Hierop zouden we een voorproefje kunnen ontdekken van de nieuwe look die TouchWiz schijnt te krijgen. Op 24 februari weten we precies hoe de vork in de steel zit en komen we alles te weten over de vijfde generatie Samsung Galaxy S.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën