Dit is de schoonste screen protector ooit

Franke Koornneef

Lekker fris!

Je smartphone is eigenlijk een behoorlijk smerig apparaat. Je hebt het ding heel de dag in je hand, bij alles wat je doet. De bacteriën zijn enorm. Een groot deel van die bacteriën komen op je scherm terecht.

Misschien gebruik je een screen protector. Deze zal een hoop van die bacteriën voor zijn rekening nemen. Er is nu echter een zeer schone screen protector die de strijd met vuiligheid aangaat. Het product werd gepresenteerd tijdens CES in Las Vegas.

Het heet de Amplify Glass Anti-Microbial van OtterBox. De screen protector is in samenwerking met Corning ontwikkeld. Met antimicrobiële technologie wordt voorkomen dat bacteriën zich aan het oppervlak van je screen protector gaan kleven.

Mooi meegenomen is dat de screen protector kwalitatief goed in elkaar zit. Volgens OtterBox is het product tot vijf keer beter bestand tegen krassen in vergelijking met standaard screen protectors. Het product komt pas in een later stadium op de markt en is op CES voor het eerst te zien.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën