Dit is waarschijnlijk het domste iPhone-hoesje ooit

Geef hoesjesgebruikers eens ongelijk. Ze kopen voor honderden euro’s een smartphone, en beschermen deze graag tegen alledaagse invloeden, of hun eigen stommiteiten. Maar WTF heb je aan een stukje gerecycled karton om je iPhone 5?

Nutteloos? De makers van de Chipster denken daar alleszins anders over. Hun hoesje is zelf in elkaar te vouwen, en omhult de boven-, onder-, en zijkant. De zijkanten blijven daarbij onbeschermd, en over de beschermingsfactor van een dun laagje karton om metaal & glas kun je zo je twijfels hebben.

De Chipster, waar het woord ‘hipster’ al handig is ingebakken, is dan ook vooral voor de iPhonista die graag different thinken en bereid zijn om omgerekend €19 euro en €7,50 aan verzendkosten te betalen voor een lapje knipkarton met opbergmogelijkheden voor creditcards. FOTO’S! Bestellen kan daar.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën