Dit ontbreekt er aan de iPhone SE 2

De meeste iPhone-fanaten zijn er inmiddels al aan gewend.

Eerder deze week schreven we al over het opmerkelijke nieuws dat de iPhone SE zijn herintrede doet. De originele iPhone SE is een vrijwel letterlijke kopie van de iPhone 5S, de laatste compacte iPhone. Hoewel er intern de nieuwste specs aanwezig waren (van de 6S), bleef het design hetzelfde.

Volgens het Japanse blog Mac Otakara verandert er bij de iPhone SE 2 ook relatief weinig. Zo zouden de afmetingen nog steeds precies hetzelfde zijn. In tegenstelling tot de originele SE zou er echter geen ruimte meer zijn voor een koptelefoonaansluiting, een trend waar iPhone-liefhebbers inmiddels al anderhalf jaar mee hebben (moeten) leren leven.

De informatie heeft Otakara op hun beurt weer van gesprekken met een telefoonaccessoires- en hoesjesmaker. Hoewel de iPhone SE 2 nog steeds over dezelfde afmetingen en grote randen beschikt, is er geen ruimte voor de sensoren van Face ID. Je bent dus nog steeds aangewezen op Touch ID, wat niet veel gebruikers erg zullen vinden waarschijnlijk.

De achterkant wordt vermoedelijk van glas, waardoor draadloos opladen mogelijk zou kunnen worden. Daarnaast is er een A10 Fusion-chipset aanwezig, dezelfde chipset die in de iPhone 7 aanwezig is. Of de vernieuwde SE ook echt in mei uitkomt, weten we over een paar weken.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën