Dit ontvoeringskostuum van Kim Kardashian schokte het web

Je mag ook niks meer tegenwoordig.

Een ludiek grapje liep uit op een ontploft internet. In aanloop naar Halloween kwam een winkel met een ontvoeringskostuum van Kim Kardashian. Het kostuum was een grap naar aanleiding van de recente overval op Kardashian in Parijs.

De outfit was eerder deze week nog te koop, maar inmiddels is het product van het web gehaald. Het ontvoeringskostuum ging viral en onder via Twitter kwamen een stroom aan negatieve reacties binnen. De outfit bestaat uit een badjas, pruik, zonnebril, een ring, een mondprop en een touw. Het kostuum had een prijskaartje van 70 dollar.

Klanten die al reeds een bestelling hadden geplaatst krijgen hun geld terug. De winkel heeft diens excuses aangeboden aan diegene die zich beledigd voelden door de actie.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën