‘Dit wordt de nieuwe voorkant van de iPhone 6’

Op een foto die onlangs verschenen is zien we waarschijnlijk de voorkant van de iPhone 6.

Volgens een Franse Apple blog gaat het hier om een foto uit de fabriek. Op de foto die op het Chinese Weibo is geplaatst zien we dat de nieuwe iPhone groter wordt, dit lijkt dan ook de geruchten te bevestigen.

Eerder lekte ook al een foto uit van de vermeende mal waar de iPhone in wordt gemaakt. Hier zien we ook dat de nieuwe iPhone groter wordt. De Franse website Nowhereelse meldt dat de afmeting van de mal 138 bij 64 millimeter is. De huidige iPhone is 123,8 bij 58,6 millimeter met een 4″ scherm. De iPhone 6 wordt in het derde kwartaal van dit jaar verwacht en zal naar verluid in een 4,7″ en een 5,5″ versie komen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën