Dit zijn de mogelijke specs van de nieuwe Samsung Galaxy S8

Ziet er goed uit!

Het duurt nog even voordat de Galaxy S8 zal worden onthuld. Normaal gesproken maken we in de maand februari of maart kennis met het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Vanwege de Note7-gate gaan er echter geruchten de ronde dat Samsung de nieuwe S8 eerder op de markt zal brengen. Via Weibo zijn de vermoedelijke specificaties gelekt.

Als alle specs kloppen dan wordt de Galaxy S8 een absolute toptelefoon. Apple mag zijn borst nat maken mocht Samsung met deze smartphone op de proppen komen. Volgens het bericht krijgt de S8 een 5.2-inch 4K scherm en een 30-megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Selfies maken doe je met een eveneens haarscherpe 9-megapixel camera. Verder krijgt de smartphone volgens de bron 6 GB aan RAM geheugen en kan men kiezen voor 64 GB of 128 GB aan opslag. De S8 zou draadloos laden ondersteunen en beschikken over een vingerafdruk- en een retina scanner. De meest toffe feature die genoemd wordt is een ingebouwde projector. Als laatste lezen we dat het vlaggenschip van Samsung een batterij krijgt met een capaciteit van 4,200 mAh.

Veelbelovende specificaties die ons erg benieuwd maken naar de nieuwe smartphone van de Zuid-Koreaanse techgigant. Voor nu nemen we het gerucht met een korreltje zout, maar de verwachtingen zijn hooggespannen.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën