Dit zijn de nieuwste MacBooks voor 2019

Touch Bar is het minimale wat je gaat krijgen.

Apple heeft een aantal wijzigen doorgevoerd in de online shop van het merk. Zoals je eerder op de avond kon lezen stopt het techbedrijf met het aanbieden van de 12-inch MacBook. Daarnaast komt elke MacBook met een Touch Bar, of je het nu nodig hebt of niet.

De goedkoopste MacBook is de 13-inch MacBook Air met Touch Bar, een Retina Display met True Tone voor 1.250 euro. Voor dat geld krijg je een 1,6‑GHz dual‑core­processor met Turbo Boost tot 3,6 GHz, 128 GB opslag en ook Touch ID. Een stapje daarboven zit de 1,6‑GHz dual‑core­processor met Turbo Boost tot 3,6 GHz met 256 GB opslag en Touch ID. Deze variant kost 1.499 euro.

Op de afdeling van MacBook Pro’s hebben er ook veranderingen plaatsgevonden. Er is een nieuw model MacBook Pro geïntroduceerd. Het gaat hier om een 13-inch 1,4‑GHz quad‑core­­processor met Turbo Boost tot 3,9 GHz, 128 GB opslag Touch Bar en Touch ID. Deze laptop kost 1.500 euro. De line-up van MacBook Pro’s bestaat nu uit vier verschillende varianten, met prijzen van 1.499 euro tot 2.250 euro. Die prijzen kunnen nog oplopen met een persoonlijke configuratie.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën