Dit zijn de smartphones van GTA V

Grand Theft Auto staat er vooral om bekend dat alle voertuigen net-niet replica’s zijn van bestaande modellen. Maar aangezien in GTA V de karakters ook met smartphones rondlopen, heeft Rockstar die filosofie ook toegepast op de gadgets.

Ten eerste hebben we Micheal, een gepensioneerde bankrover die goed in z’n slappe was zit. Hij heeft een iFruit, GTA’s versie van een iPhone. Het is verbazingwekkend hoe precies het apparaat is nagemaakt, tot op de reflectie van het dock aan toe. Ook de iconen en batterijmeter komen aardig overeen.

Dan hebben we Trevor, onze resident trailerpark-kamper en chaosbrenger-extraordinair. Hij heeft een nogal generiek-uitziende Windows Phone. Wat het precies zegt over Windows Phone is niet helemaal duidelijk, maar dat het besturingssysteem erg grote overeenkomsten toont moge duidelijk zijn

Als laatste hebben we omhooggevallen gangstertje Franklin. Hij heeft een Android-equivalent, iets wat lijkt op een mid-range Samsung Galaxy, iets flashy maar nog wel redelijk betaalbaar voor deze jonge ‘ondernemer’. Het OS lijkt overigens ook wel wat trekjes te vertonen van BlackBerry OS. Qua kleurstelling, maar ook in de manier waarop de iconen gepositioneerd zijn.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën