Dit zijn de tien meest populaire Nederlandse YouTubers

Zijn we een beetje goed vertegenwoordigt in YouTube-land?

Best wel. Op één kanaal na, noteert de top vijf meer dan een miljoen abonnees. bij de top drie moet een kleine kanttekening worden geplaatst. De kanalen brengen hun content uit in de Engelse taal, waardoor op een veel grotere schaal publiek kan worden getrokken. De échte Nederlandse topper met enkel Hollandse content is Enzo ‘YouTube is hard werken’ Knol.

De lijst, afkomstig van denisdoeland, beschrijft 1.066.11 abonnees voor de YouTuber. Gevolgd door StukTV en DagelijksHaaDee. De kanalen hanteren thema’s die veel met elkaar overeen komen. Film je leven, film jezelf tijdens het gamen of maak make-up tutorials. De volledige top 10 check je hieronder.

[table id=75 /]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën