Doe 3 minuten niets en krijg een biertje als beloning

Bijgewerkt op:

Honden en andere semi-intelligente wezens zijn te trainen door ze een beloning te geven nadat ze een truukje doen. Dit truukje zullen ze dan vaker doen, hopende op een beloning. Werkt het ook als je mensen 3 minuten lang uit hun hectische bestaan trekt en ze helemaal niets laat doen?

Vermoedelijk was dat de vraag die de Bulgaarse tak van Amstel bezig hield toen ze dit apparaat ontwierpen. We hebben al eerder een apparaat gezien wat koffie geeft als je gaapt, of een biertje als je het juiste paspoort hebt, maar voor deze hoef je letterlijk niets te doen.

Nadat je op een knopje drukt en 3 minuten op een stip stil staat, klinkt er een belletje en wordt het wachten beloond. Het klinkt makkelijk, maar met mobiele telefoons en ons drukke leven wat ons continu afleidt is het lastiger dan het lijkt.

Gezien de rij die zich achter het apparaat vormt lijkt het te werken. Ook helemaal niets kan je belonen, en dit moedigt anderen aan om ook even stil te staan. En daarna lekker van een biertje te genieten.

[gv data=”QT8X_upKclo”][/gv]

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën