Donald Trump verruilt Android voor iPhone

De nieuwe ‘veilige’ smartphone van de president van Amerika is een Apple iPhone.

Donald Trump was verknocht aan zijn Android-smartphone. Hij wilde eigenlijk geen afstand doen van zijn geliefde toestel, maar het Witte Huis adviseerde de president om over te stappen op een andere smartphone. Het Android-apparaat zou niet veilig genoeg zijn en eventuele hackers zouden kunnen inbreken op het toestel van de Amerikaanse president.

Wat de ‘veilige smartphone’ moest gaan geworden is nooit duidelijk geworden. Dan Scavino wist via het Twitter-gedrag van Trump te achterhalen dat de Amerikaanse president is overgestapt op een iPhone van Apple. Het zou gaan om The Donald zelf en geen staff of andere medewerkers van het Witte Huis.

De keuze voor een iPhone komt mogelijk niet van Trump zelf. Eerder riep hij op tot het boycotten van de techgigant omdat Apple de Amerikaanse overheid niet wilde helpen met het ontmaskeren van een verdachte inzake terrorisme. Daarnaast uitte Apple CEO Tim Cook openlijk kritiek op de migratiestop plannen van de president.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën