Donald Trump wil Apple dwingen iPhones in VS te maken

Designed in California. Made in China California.

Wat heeft die man toch heldere ideeën. De presidentskandidaat had het in een speech over de import van spullen uit China. Sowieso heeft de zakenman het nogal vaak over China, maar dat terzijde. Trump vindt het negatief dat bedrijven zoals Apple producten laten maken in het Aziatische land. Hij wil het Amerikaanse merk zover krijgen om de productie in China stop te zetten. Good luck with that.

Apple produceert momenteel alleen de Mac Pro in thuisland Amerika. Hoe Trump dit aan wil gaan pakken is niet bekend. Naast wat roeptoeteren in zijn speech kwam hij niet met een concreet plan. De Amerikaan is voorstander van een vrije handelsmarkt. Dat bedrijven kiezen voor een goedkopere productie in het buitenland is volgens Trump echter not done. We sluiten af met een klassieker-in-wording: Let’s say China!

[gv data=”RDrfE9I8_hs”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën