Donald Trump woedend op domme Apple en dumpt aandelen

Het is een beetje een blaaskaak, beetje erg zelfs, maar “The Donald” is wel een hele rijke blaaskaak. En nu ook een hele boze blaaskaak. Boos op dat achterlijke bedrijf Apple die nog steeds geen grotere iPhone op de markt heeft. Dit eiste hij een tijd geleden al.

Het moge intussen duidelijk zijn dat de Amerikaanse miljardair heel graag zou zien dat onderbetaalde en overwerkte Chinezen zo snel mogelijk beginnen met het in elkaar schroeven van grotere iPhones.

Apple maakte gisteren de kwartaalcijfers bekend en wederom zijn er een recordaantal iPhones verscheept. Boeit Trump helemaal niets zolang er geen grotere iPhone’s komen. Op Twitter ging hij dan ook weer onvervalst tekeer. Hij heeft zijn Apple aandelen verkocht en meent dat Steve Jobs zich om zou draaien in zijn graf wanneer hij zou zien hoe het bedrijf er nu voor staat. Er moet nu snel iets gebeuren!

Nog even geduld meneer Trump! Grotere iPhones zijn onderweg. We kunnen hem in ieder geval niet verwijten dat hij niet bevlogen is met het merk uit Cupertino. He really cares!

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën