‘Dubbele camera Note 8 komt ook naar Galaxy S9’

Bijgewerkt op:

Ben je in de markt voor een Samsung met dubbele camera, maar is de Note 8 je te groot of te duur? Als je nog even geduld hebt, dan hebben we goed nieuws voor je.

Volgens KGI’s analist Ming-Chi Kuo is het de bedoeling dat de dubbele camera van de Note 8 straks ook gebruikt wordt voor de Galaxy S9. Verdere details geeft hij niet, maar het is goed om alvast te weten dat Samsung deze technologie niet alleen in de Note 8 wil stoppen. Dat was immers de eerste Samsung-telefoon met dubbele camera.

Voor wie het gemist heeft: de Note 8 beschikt over twee 12MP-sensoren. De tweede sensor maakt het mogelijk om 2x optisch te zoomen. In de Note 8 zijn beide lenzen gestabiliseerd, dus ook bij minder licht kun je zonder al teveel problemen fotograferen met het vlaggenschip van Samsung.

KGI verwacht dat de Note 8 in 2017 zo’n 12 to 14 miljoen keer verkocht wordt. Ter vergelijking: de Galaxy S8 en de S8+ zouden halverwege 2017 zo’n 20 miljoen keer verkocht zijn.

Bekijk ook: Vergelijking: Samsung Galaxy Note 8 vs. Galaxy S8+

Tags

Tags:

Bram van Otten

Bram van Otten

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram van Otten

Populaire artikelen

Populaire categorieën