Duits hotel laat gasten wifi-vrij vakantie vieren

Bijgewerkt op:

Kan jij het tijdens je vakantie niet laten om constant je berichten te checken via de wifi van je hotelkamer? Een luxe hotel in Duitsland heeft daar iets op gevonden.

Het spa resort Villa Stephanie in Baden-Baden heeft namelijk een internet ‘kill switch’ geïnstalleerd in zijn hotelkamers. Hierdoor kunnen vakantiegangers geheel tot rust komen, zonder constant internet te checken. Als gasten de knop indrukken wordt elk signaal verbroken. Het hotel heeft daarnaast een speciale coating op de muren aangebracht, zodat er ook geen verbinding kan worden gemaakt met omliggende wifi-signalen.

Volgens hoteleigenaar Frank Marrenbach heeft ongeveer de helft van alle hotelgasten de knop op een of meerdere momenten geactiveerd. Marrenbach denkt dat we dit soort features steeds vaker zullen gaan zien in de toekomst.

Tags

Tags:

boyd

boyd

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door boyd

Populaire artikelen

Populaire categorieën