Easyjet stopt paspoortscanner in smartphone-app

EasyJet staat bekend om zijn budgetvluchten, maar het is ook een maatschappij die voorop loopt met nieuwe ontwikkelingen.

Easyjet doet er namelijk alles aan om reizen een stukje aangenamer te maken en dat blijkt wel weer uit de nieuwste functie die het bedrijf heeft toegevoegd aan zijn app. Tot nu toe konden Easyjet-klanten al vluchten boeken via hun smartphone, maar vanaf vandaag kun je nog een stuk eenvoudiger inchecken.

Je maakt simpelweg een foto van je paspoort en je wordt automatisch ingecheckt op je vlucht. Eerder moest je via de website je paspoortgegevens handmatig invoeren, maar dat is dus niet meer nodig. De nieuwe iOS– en Android-apps maken het nu mogelijk om twee uur voordat je het vliegtuig instapt online in te checken.

Dankzij deze ontwikkelingen wordt het een stuk makkelijker om reisjes te boeken. Vooral goed om te weten wanneer je nu al tegen de aankomende winter op ziet en een beetje zon kan gebruiken.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën