Concept: de iPhone Air, een lichtere en dunnere iPhone

Hoewel de iPhone 5S en 5C pas recent zijn uitgebracht, denk ik dat de meeste iFans wel uit zullen kijken naar dit model: de iPhone Air.

Sinds de iPhone 4 is er hier en daar een beetje geschaafd aan het uiterlijk van Apple’s iPhone, maar drastische veranderingen hebben er niet plaatsgevonden. Nu de iPad onlangs een nieuwe design heeft gekregen, maar vooral lichter en dunner is geworden, wordt het misschien ook eens tijd om de iPhone een redesign te geven. En misschien ook niet onbelangrijk: meer snelheid.

Federico Ciccarese van Ciccarese Design kwam op het idee om een concept van de iPhone Air te ontwerpen. Dat is hem aardig gelukt. Het gaat weer wat meer terug naar het design van de iPhone 3. Jullie gedachten over dit concept horen we graag.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_air_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën