Een nieuw fenomeen is geboren: de selfielapse

Eerder schreven we al over Instagram’s nieuwe timelapse-app Hyperlapse. Dankzij een nieuwe update maakt de applicatie vanaf nu ook gebruik van de frontcamera.

Je kunt waarschijnlijk wel raden wat dat betekent, want een nieuw fenomeen is geboren: de selfielapse. De app zorgt ervoor dat je lange stukken video kan opnemen, om ze vervolgens versneld af te spelen. Daarnaast wordt je video ook nog eens gestabiliseerd, waardoor het resultaat er zeker mag wezen.

De nieuwe update van Hyperlapse staat nu in de App Store en is gratis te downloaden voor iOS-gebruikers. Android-gebruikers zullen nog even moeten wachten, aangezien er nog iets bekend is over een dergelijke versie.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën