Onverwoestbare permanent marker, omdat waarom niet?

Ooit wel eens midden in de rimboe gezeten en tot de ontdekking gekomen dat de permanent marker in je binnenzak toch niet tegen al dat geweld opgewassen is? Met de Cold Steel Shark Tactical Marker heb je dat probleem nooit meer.

Oplossingen voor problemen waarvan je niet eens wist dat je ze had zijn de beste. Zoals bovenstaand permanent marker-dilemma. Er zullen maar weinig mensen rondlopen die een pen zoeken die compleet onverwoestbaar is, maar voor die specifieke personen is het een heel groot probleem.

Deze marker zou, volgens ThinkGeek, zelfs een auto over zich heen moeten overleven. De enige zwakke plek is de clip, en gelukkig is die niet mission-critical voor het functioneren van de marker. Voor 8 dollar ex verzending zijn er vast wel goedkopere markers te vinden, maar zeker geen stevigere.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën