Een schattige BB-8 als uitdagende Lego-creatie

In aanloop naar de nieuwe Star Wars-film komt Lego met een speciaal bouwpakket.

Vanaf medio december is Star Wars: The Last Jedi in de bioscoop te zien. Speciaal voor deze film komt Lego met een bijzondere themaset. Onder andere de BB-8, de Millennium Falcon en de Death Star zijn verkrijgbaar als Lego-set.

De BB-8 bestaat uit 1.106 Lego-stenen. Eenmaal gebouwd, is de Lego-creatie 25×15 centimeter groot. De BB-8 kost 80 dollar. De Deathstar is met 4.016 Lego-stenen een stuk uitgebreider. De absolute koning van deze set is de Millennium Falcon (meer info HIER) met maar liefst 7.500 Lego-stenen. Daar ben je wel even zoet mee!

Op YouTube zijn al filmpjes te zien van de BB-8 in gebouwde vorm. Een leuk cadeau voor je kroost, al zal papa wel even moeten helpen met het bouwen van de Lego-creatie. Het laatste nieuws over Star Wars: The Last Jedi check je hier.

[gv data=”KDdeQv18cMM”][/gv]

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën