Eerste foto Nokia Lumia 1520 phablet opgedoken

Mensen die graag een compensatietelefoon willen, maar dan wel eentje die draait op Windows Phone 8 in plaats van Android, kunnen straks terecht bij Nokia voor dit 6-inch slagschip.

We hoorden al geruchten over deze telefoon met de codenaam ‘Bandit’ en dit lijkt de eerste foto te zijn. De telefoon die links van de Lumia 1520 ligt is, als we het goed zien, een Lumia 1020 met een 4.5-inch scherm.

Het 6-inch scherm van de Lumia 1520 zou een resolutie hebben van 1080p, iets wat mogelijk is geworden door de GDR3 voor Windows Phone 8. Voor het rekenwerk zou een Qualcomm Snapdragon quad-core processor zorgen.

Tot slot schijnt deze concurrent van de Samsung Galaxy Note III en Sony Xperia Z Ultra beschikken over een 20 megapixel PureView camera, vergelijkbaar met de Nokia Lumia 925. (via: wpcentral.com)

Eind dit jaar zou deze phablet van Nokia op de markt moeten verschijnen.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën