Eerste geruchten over de iPhone 6s stromen binnen

Nog maar een maandje of acht, en Apple-fanatici kunnen weer voor de deur van een Apple Store gaan liggen voor een nieuwe iTelefoon. Dit is wat we al weten.

Volgens het Taiwanese TechNews is Apple van plan om de iPhone 6s te voorzien van 2 GB aan werkgeheugen (RAM). Dat zou een verdubbeling beteken van de huidige hoeveelheid. Sinds de iPhone 5 vind Apple het niet nodig om meer werkgeheugen toe te passen, terwijl de Android-concurrentie al geruime tijd 2 of zelfs 3 GB gebruiken. Om iPhones soepel te laten draaien heeft Apple tot op heden meer gigabyte niet nodig gehad, maar daar komt met de iPhone 6s dus mogelijk verandering in.

Apple zou kiezen voor het snellere LPDDR4-werkgeheugen, een verbetering ten opzichte van het LPDDR3-geheugen in de iPhone 6 en 6 Plus. Voor de productie wordt gerekend op Samsung, Micron-Elpida en Hynix.

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën