Eerste opvouwbare elektrische scooter komt uit Nederland

Nederlandse innovatie in de vorm van een coole gadget, in dit geval een opvouwbare elektrische scooter, moedigen we keihard aan.

Want het blijft toch tof als zulke dingen van eigen bodem komen. GiGi is een hippe scooter waarbij duurzaamheid en mobiliteit centraal staan. Met een volle accu kun je ongeveer een uurtje zo’n 25 km/u cruisen. Dit is tevens de topsnelheid. De tweewieler weegt 30 kilo en volgens de makers kun je de elektrische scooter binnen vijf seconden inklappen. Ingeklapt is de GiGi ongeveer net zo groot als een koffer.

Het ontwerp is afkomstig van C10 Design & Development en volgens Stijn Enneking, algemeen directeur bij GiGi, is de duurzame tweewieler ideaal voor mensen die wonen in een stad. De scooter is in drie uur volledig opgeladen en is per direct te bestellen. De GiGi is met een prijskaartje van 3995 euro echter geen goedkope investering.

[gv data=”fIDQ3zer294″][/gv]

Tags

Tags:

Bram

Bram

Bram werkt al 11 jaar als tekstschrijver bij Apparata. Hij specialiseert zich in het schrijven over gadgets, gaming, technologie en beleggen. Zijn kennis en ervaring zorgen voor diepgaande en boeiende artikelen. Bram heeft een passie voor reizen en geniet er ook van om lekker uit eten te gaan in zijn vrije tijd.

Alle artikelen door Bram
Populaire artikelen
Populaire categorieën