Eindelijk, een GoPro-houder voor je telefoon

Wie het altijd een gemis heeft gevonden dat er op GoPro’s geen viewfinder of een klein schermpje zit, kan zijn hart ophalen bij de GoRigIt.

De GoRigIt is een initiatief van een aantal jonge gasten uit Florida. Als grote fans van GoPro-camera’s mistten ze toch een manier om de beelden realtime te bekijken. Tuurlijk, dit kan voor een groot deel al met de GoPro-app voor Android, iOS en Windows Phone, maar ook dat blijft ietwat omslachtig. Met de GoRigIt maak je van de telefoon en de camera één geheel.

Het voordeel hiervan is dat je precies kunt zien wát je filmt. Een groot gemis voor veel GoPro-gebruikers. De case is gemaakt van polycarbonaat en de afsluitbare binnenzijde is met een zacht kunststof bedekt, om te voorkomen dat er vocht en vuil bij de telefoon komt. De GoRigIt komt voor $39 op de markt, omgerekend €30. Exclusief GoPro, uiteraard.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën