Eindelijk: Heldere gelekte foto van Galaxy S8

En hij ziet er strak uit!

Evan Blass is een professionele lekker van goedbewaarde smartphone geheimen. Hij heeft via Twitter een nieuw lek van de Samsung Galaxy S8 uitgebracht. Het is een haarscherpe foto van het nieuwste vlaggenschip van Samsung, waarop de details van het scherm pas echt goed zichtbaar worden.

De smartphone op de afbeelding lijkt precies op de telefoon die wij al eerder zagen in een gelekte video en maakt ons best wel hebberig.

Op de afbeelding is ook te zien dat de Galaxy S8 een enorm groot scherm heeft met kleine randen. Ook lijkt de telefoon rechthoekiger en langer.

Op het vergrendelscherm is de datum te zien waarop Samsung deze strakke telefoon uitbrengt en dat is 29 maart. Helaas duurt het nog tot 21 april tot je daadwerkelijk de telefoon kunt kopen en kunt vasthouden.

Wil je op de hoogte blijven van het nieuws over de Galaxy S8? Kijk dan hier even.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën