Eindelijk: Instagram niet langer nodig op je smartphone?

Franke Koornneef
Eindelijk: Instagram niet langer nodig op je smartphone?

Verwijder de app maar, is goed voor je gezondheid.

Waar je voorheen iedereen op Facebook kon vinden, is tegenwoordig Instagram hét sociale media platform. Het nadeel is dat het bedrijf in handen is van Facebook. En ook hier kan ongemerkt een verslaving ontstaan.

Misschien open je Instagram, onbewust, wel 100 keer per dag op je smartphone. De app verwijderen wil je ook niet, want dan mis je potentieel belangrijke zaken. Daar komt nu verandering in. Instagram op Desktop is eindelijk een serieus alternatief geworden.

Op de web versie van Instagram op je computer zijn nu DM’s (Direct Messages) beschikbaar. Zo kun je enkele belangrijke functies van Instagram gebruiken op je computer. De tijdlijn bekijken, story’s checken én DM’s in de gaten houden.

Helaas is het nog niet mogelijk om foto’s of video’s te uploaden vanaf de computer. Als jij een persoon bent die veel deelt is de app op je smartphone dus essentieel. Voor de algemene kijker volstaat de webversie prima.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën