Eindelijk is YouTube Premium wél de moeite

Content bekijken, waar je ook bent, in de hoogste kwaliteit.

De betaalde dienst van YouTube is fijn als je fan bent van comfort. Zo verdwijnen met YouTube Premium advertenties voor en tijdens de video’s. Een andere, zeer welkome, mogelijkheid is dat je video’s kunt downloaden. Erg handig op dit moment, nu de zomervakantie voor de meeste van ons gaande is.

Om je tijdens een vliegtuigvlucht, of een ander saai moment, te vermaken is de offline functie van YouTube Premium erg prettig. Je helpt je zelf door een week voor vertrek geen video’s uit je abonnementen te kijken. Zo heb je voldoende content om te checken als je in het vliegtuig of in de auto stapt, op weg naar de vakantiebestemming.

Dat is nu zeker de moeite met een update die gaat komen naar YouTube Premium. Tot op heden was het mogelijk om video’s in max 720p te downloaden, maar daar gaat verandering in komen. Via Android Police is naar buiten gekomen dat je straks ook 1080p video’s kunt downloaden. De verandering werd gespot in India. Vooralsnog lijkt het wel dat alleen iOS de update krijgt.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën