Eindelijk: ook gingers en lama’s krijgen eigen Emoji

Er staan dik 70 nieuwe Emoji klaar, want daar kun je er immers nooit genoeg van hebben.

Apple introduceert de nieuwe Emoji binnenkort in iOS 12.1, zo heeft het Amerikaanse bedrijf laten weten. Zo kun je nieuwe haarstijlen uitkiezen en zijn gingers eindelijk vertegenwoordigd. Ook mensen met grijs of gekruld haar hoeven zich niet langer buitengesloten te voelen: ook zij krijgen eigen figuurtjes.

Ook nieuw: een kangeroe, lama, zwaan, kreeft, cupcake en een mango voor liefhebbers van dieren en lekker eten. Over eten gesproken: wil je meer zout, dan kun je dat voortaan gewoon aangeven met een Emoji. Kortom: keuze te over voor iedereen die zo’n beetje alle andere Emoji al eens gebruikt had.

Voor volgend jaar heeft Apple voorgesteld om Emoji te introduceren die te maken hebben met handicaps, maar de eerste voorbeelden daarvan laten nog even op zich wachten.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën