Elk Windows 10-apparaat ontgrendelen met deze Samsung-app

Omdat wachtwoorden zo ouderwets zijn.

Met Samsung Flow voor Android is het mogelijk om de Galaxy TabPro S met Windows 10 op afstand te ontgrendelen. De app is te downloaden op de Galaxy S7, S7 edge, S6, S6 edge, S6 edge + en de Note 5.

De Zuid-Koreaanse techgigant gaat de functie van Flow echter uitbreiden, weet Sammobile. Samsung werkt aan een nieuwe feature dat het mogelijk moet maken om vrijwel ieder Windows 10-apparaat te ontgrendelen vanaf de Flow-app.

Naar verluidt gaat de nieuwe functie live met de Windows 10 Creators Update. Microsoft heeft nog geen concrete datum genoemd wanneer de update zal worden uitgerold. De verwachting is dat dit in april gaat gebeuren.

Flow werkt door middel van de vingerafdruksensor en een Bluetooth-verbinding. Door je vinger te laten scannen via de app kan het gekoppelde Windows 10 apparaat op afstand worden ontgrendeld. Samsung Flow werd vorig jaar geïntroduceerd.

Tags

Tags:

Franke Koornneef

Franke Koornneef

Boyd heeft 13 jaar ervaring als schrijver. Hij is sinds 2013 werkzaam bij Apparata, waar hij artikelen schrijft over software, gadgets, gaming, technologie en auto's. Boyd blijft op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen over deze onderwerpen en deelt zijn kennis en expertise graag met de lezer. In zijn vrije tijd is hij een actieve sporter die houdt van tennissen en padel spelen.

Alle artikelen door Franke Koornneef
Populaire artikelen
Populaire categorieën