Enorme PlayStation 5 update: de belangrijkste veranderingen

Enorme PlayStation 5 update: de belangrijkste veranderingen

RubenPriest
Enorme PlayStation 5 update: de belangrijkste veranderingen

Sony heeft een enorme PlayStation 5 update uitgerold. We nemen de belangrijkste veranderingen met je door.

Het is normaal dat de PS5 af en toe een update krijgt. Een paar keer per jaar komt Sony met een grotere update. Het duurt even wat langer om deze te downloaden en te installeren, maar dan heb je ook wat. De september update voor de PlayStation 5 update is zo’n grote vol nieuwigheden. De belangrijkste veranderingen staan hieronder voor je op een rijtje.

PlayStation 5 update veranderingen

  • Control Center kan nu aangepast worden
  • Geïnstalleerde PS4 en PS5-versies van game hebben andere cover om ze beter te onderscheiden
  • Trophy Tracker: makkelijker bijhouden in je jacht naar trophy’s
  • 3D Audio voor tv speakers
  • Ondersteuning M.2 SSD uitbreiding

Dit is slechts een greep uit alle nieuwigheden die zijn gekomen met deze update. De grootste wijziging is de ondersteuning voor M.2 SSD uitbreiding. Dat betekent dat je nu een andere SSD met meer opslag in je PS5 kunt hangen, mocht je behoefte hebben aan meer opslagcapaciteit.

De nieuwste PS5 update is nu live. Zodra je de console aanzet zal de software update automatisch worden gedownload. Daarna herstart de PS5 zichzelf om de software update vervolgens te installeren.

Tags

Tags:

RubenPriest

RubenPriest

Ruben Priest is een deskundig schrijver met meer dan 12 jaar ervaring. Hij startte zijn schrijfcarrière bij PSX-sense, waar hij als redacteur werkte. Hij voegde zich bij het team van Apparata in 2015 waar hij aanvankelijk aan de slag ging als eindredacteur. In 2019 werd hij gepromoveerd tot hoofdredacteur. Ruben is naast technologie en gadgets ook gepassioneerd door auto's en schrijft sinds 2015 ook artikelen voor Autoblog.nl

Alle artikelen door RubenPriest
Populaire artikelen
Populaire categorieën